×

Jums ir jautājumi par mūsu jauno mājas lapu vai vēlaties saņemt visizdevīgāko piedāvājumu?
 
Zvaniet, mēs palīdzēsim 66 222 220!

Vīza uz Ķīnu

Nepieciešams noformēt vīzu uz kādu no NVS vai eksotiskajām valstīm? Uzticiet savas rūpes profesionāļiem  - 15 gadi Latvijas tūrisma tirgū.
Vīzas uz Krieviju, Baltkrieviju, Ukrainu, Kazahstānu un citām NVS valstīm; Taizemi, Kubu, Ķīnu, utt. – vairāk nekā 28 valstis  - tūrisma, privātas, tranzīta un komercvīzas
Kvalitāte, īsākie termiņi, visu vīzu noformēšanas nianšu pārzināšana, oficiāla  akreditācija vēstniecību konsulārajās nodaļās par salīdzinoši zemām cenām –  tās ir "Atlantic Travel" Vīzu Centrs.

Svarīgi zināt!


Valstu un teritoriju saraksts, uz kurām Latvijas pilsoņi var doties bez vīzas vai iepriekš saņemot ieceļošanas atļauju


Valstu un teritoriju saraksts, uz kurām Latvijas nepilsoņi var doties bez vīzas
Akcija! Pērkot aviobiļeti Atlantic Travel, atlaides vīzām no 2 līdz 5 Eiro (atkarībā no vīzas, precizējiet pie mūsu konsultantiem).
Mūs tiešam rekomendē draugiem!
Gaidām Jūs Rīgā, Merķeļa ielā 5 un Baznīcas ielā 9/11.
Jaunums! Tagad fotogrāfiju varam uztaisīt uz vietas mūsu birojā!
Neaizmirstiet pasi! Par pārējo parūpēsimies mēs!
Korporatīvajiem klientiem un tūrisma kompānijām piedāvājam sadarbību uz līguma pamata par īpašām cenām. Lūdzam pieprasījumus sūtīt uz atlantic@atlantic.lv vai konsultēties pa tālruni 67220707.

Svarīgi zināt!

Kārtība, kādā bērni šķērso valsts robežu


Ceļošanai nederīgās pases



Vīzas
vīzas tips
6 darba dienas
2 darbas dienas vestniecībā
Tūristu vīza Latvijas pilsoņiem
vienkārtējā līdz 30 dienam
86 EUR
121 EUR
Tūristu vīza Latvijas pilsoņiem
divkārtējā 30 dienam
96 EUR
131 EUR
Tūristu vīza Latvijas nepilsoņiem
vienkārtējā līdz 30 dienam
56 EUR
91 EUR
Tūristu vīza Latvijas nepilsoņiem
divkārtējā līdz 30 dienam
66 EUR
101 EUR

Vīzas cenā  iekļauts:

 - konsulārā nodeva par vīzu
 - dokumentu noformēšana

 - piemaksa par vīzas noformēšanu 2 darba dienās – 35 EUR. 

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

 - pase ar derīguma termiņu vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās un vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā;
 - 1 fotogrāfija (3x4 cm) uz balta fona (var uztaisīt uz vietas mūsu birojā);
 - aviobiļešu rezervācijas kopija;
 - viesnīcu rezervācijas apstiprinājums;
 - apdrošināšana.
 - anketa

Uzdot jautajumu

Vienkārtējās tūrisma vīzas ielūgums līdz 30 dienam: (noformējama 2 d.dienās pēc iesniegšana PMLP) 50 EUR/pers.

 

  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Viesnīcas rezervācija (Ielūgums tiek noformēts uz konkrētiem datumiem. Viesnīcas rezervācijai jāatbilst ielūguma norādītajiem datumiem.);
  • Anketa.

 

Vienkārtējās komercvīzas ielūgums līdz 30 dienam: (noformējama 2 d.dienās pēc iesniegšana PMLP) 50 EUR/pers.

 

  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Ielūdzošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vizītes pamatojums, mērķis (motivēt konkrēti nepieciešamību ieceļot un uzturēties Latvijas Republikā!);
  • Kur dzīvos ielūdzamā persona (viesnīcas nosaukums vai konkrētās adrese).

 

Divkārtējās komercvīzas ielūgums līdz 90 dienam: (noformējama 2 d.dienās pēc iesniegšana PMLP) 80 EUR/pers.

 

  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Ielūdzējošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vēstules oriģināls (paraksts, zīmogs) ar lūgumu noformēt ielūgumu (piem. Baltkrievijas uzņēmums adrese Latvijas uzņēmumam - savam sadarbības partnerim);
  • Kur dzīvos ielūdzama persona (viesnīcas nosaukums vai konkrētās adrese).
 

Daudzkārtējās komercvīzas ielūgums: (noformējama no 5 d.dienās līdz 14 d.dienām pēc iesniegšana PMLP) 100 EUR/pers.

 

  • Sadarbības līgums (var būt kopija);
  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Ielūdzējošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vēstules (paraksts, zīmogs) ar lūgumu noformēt ielūgumu (piem. Baltkrievijas uzņēmums adrese Latvijas uzņēmumam - savam sadarbības partnerim).
  • Kur dzīvos ielūdzama persona (viesnīcas nosaukums vai konkrētās adrese).

 

Daudzkārtējās komercvīzas ielūgums ar darba atļauju: (noformējama no 5 d.dienās līdz 14 d.dienām pēc iesniegšana PMLP) 120 EUR/pers.

  • Sadarbības līgums (var būt kopija);
  • Nodarbinātības nozares kods – nozares kodu norādīt līdz otrajam līmenim atbilstoši NACE 2.red. saimniecisko darbību statistiskajai klasifikācijai.
  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Personas, kuru ielūdz - profesijas nosaukums un profesijas kods atbilstoši Profesiju klasifikatoram un atļaujas (licences) kopija;
  • Personas, kuru ielūdz - izglītība (norādīt izglītības līmeni un iegūto specialitāti un apliecības kopija);
  • Ielūdzējošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vēstules (paraksts, zīmogs) ar lūgumu noformēt ielūgumu. Darba izpildes vieta. Darba laiks -  stundas nedēļā. Darba samaksas apmērs mēnesī.  

 

Cenas:

  • 50 EUR/pers.  - vienkārtējā ielūguma noformēšana;
  • 80 EUR/pers. - divkārtējā ielūguma noformēšana
  • 100 EUR/pers. - daudzkārtējā ielūguma noformēšana bez darbas atļaujas;
  • 120 EUR/pers. - daudzkārtējā ielūguma noformēšana ar darba atļauju;
  • Aģentiem un grupām atlaide 20-30%.