×

Jums ir jautājumi par mūsu jauno mājas lapu vai vēlaties saņemt visizdevīgāko piedāvājumu?
 
Zvaniet, mēs palīdzēsim 66 222 220!

Vīzas uz Krieviju

Nepieciešams noformēt vīzu uz kādu no NVS vai eksotiskajām valstīm? Uzticiet savas rūpes profesionāļiem  - 15 gadi Latvijas tūrisma tirgū.
Vīzas uz Krieviju, Baltkrieviju, Ukrainu, Kazahstānu un citām NVS valstīm; Taizemi, Kubu, Ķīnu, utt. – vairāk nekā 28 valstis  - tūrisma, privātas, tranzīta un komercvīzas
Kvalitāte, īsākie termiņi, visu vīzu noformēšanas nianšu pārzināšana, oficiāla  akreditācija vēstniecību konsulārajās nodaļās par salīdzinoši zemām cenām –  tās ir "Atlantic Travel" Vīzu Centrs.

Svarīgi zināt!


Valstu un teritoriju saraksts, uz kurām Latvijas pilsoņi var doties bez vīzas vai iepriekš saņemot ieceļošanas atļauju


Valstu un teritoriju saraksts, uz kurām Latvijas nepilsoņi var doties bez vīzas
Akcija! Pērkot aviobiļeti Atlantic Travel, atlaides vīzām no 2 līdz 5 Eiro (atkarībā no vīzas, precizējiet pie mūsu konsultantiem).
Mūs tiešam rekomendē draugiem!
Gaidām Jūs Rīgā, Merķeļa ielā 5 un Baznīcas ielā 9/11.
Jaunums! Tagad fotogrāfiju varam uztaisīt uz vietas mūsu birojā!
Neaizmirstiet pasi! Par pārējo parūpēsimies mēs!
Korporatīvajiem klientiem un tūrisma kompānijām piedāvājam sadarbību uz līguma pamata par īpašām cenām. Lūdzam pieprasījumus sūtīt uz atlantic@atlantic.lv vai konsultēties pa tālruni 67220707.

Svarīgi zināt!

Kārtība, kādā bērni šķērso valsts robežu


Ceļošanai nederīgās pases



Vīzas
vīzas tips
10 darba dienas
4 darba dienas
Tūrisma vīza uz Krieviju
vienkārtējā (uzturēšanas laiks līdz 30 dienām)
74 EUR
114 EUR
Tranzīta vīza uz Krieviju
vienkārtējā/divkārtējā
79 EUR
124 EUR
Vīza pēc privātā ielūguma
vienkārtējā/divkārtējā (uzturēšanas laiks līdz 90 dienām)
74 EUR
114 EUR
Tūrisma vīza bērniem līdz 16 gadiem un pensionariem
vienkārtējā (uzturēšanas laiks līdz 30 dienām)
71 EUR
114 EUR
Komercvīza uz 1 gadu pēc vienošanās ar ES (ja ir iepriekšēja vīza un ieceļošanas/izceļošanas zīmogi pēdējo 12 mēnešu laikā)
daudzkārtējā
99 EUR
Komercvīza uz 1 gadu, iepriekšēja vīza nav nepieciešama, pieteikums jāveic 21 d.d. iepriekš (pēc pases kopijas)
daudzkārtējā
151 EUR
180 EUR
Komercvīza uz 90 dienam (pēc vienošanās ar ES)
vienkārtējā
85 EUR
129 EUR
Komercvīza uz 90 dienam (pēc vienošanās ar ES)
divkārtējā
89 EUR
139 EUR
Komercvīza ar klienta ielūgumu
daudzkārtējā
74 EUR
114 EUR
Vīzas pārnešana no vecas pases uz jauno pasi
daudzkārtējā
79 EUR
*Darba vīza ar klienta ielūgumu
daudzkārtējā
230 EUR
410 EUR
VIP dokumentu piegāde Rīgā
50 EUR
Aicinām iepazīties ar Krievijas vēstniecības konsulāra nodaļas dokumentu  pieņemšanas un izsniegšanas grafiku

Nepieciešamie dokumenti tūrisma vīzai:
  -  pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 3 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
  - 1 fotogrāfija (krāsaina, uz baltā fona, 3.5x4.5 cm)  var uztaisīt uz vietas mūsu birojā
  - apdrošināšana (var noformēt uz vietas)
 
*Nepieciešamie dokumenti darba vīzai:
  -  ielūgums no klienta
  -  pase
  - 1 fotogrāfija (krāsaina, uz baltā fona, 3.5x4.5 cm)  var uztaisīt uz vietas mūsu birojā
  - apdrošināšana (var noformēt uz vietas)

Jūsu ērtībai Jūs varat lejupielādēt anketu un aizpildīt vīzas noformēšanai nepieciešamo informāciju priekšlaicīgi anketa

Krievijas tranzītvīzas noformēšanai papildus nepieciešams:
  - dokuments, kas apliecina maršrutu un galamērķi (piemēram: Rīga - Maskava - Kijeva, Kijeva - Maskava - Rīga);
 - gadījumā, ja transporta līdzeklis ir automašīna, ir jāsniedz sekojoša informācija: ceļojuma galamērķa (valsts), automašīnas modelis un valsts reģistrācijas numurs, tehniskās pases numurs, robežšķērsošanas punktu nosaukumus iebraucot Krievijas teritorijā un izbraucot no tās, aptuveno kustības maršrutu, maršruta kopējo garumu Krievijas teritorijā.

LR nepilsoņiem vīza uz Krieviju nav nepieciešamā.
Grupām no 10 cilvēkiem - atlaides apdrošināšanai līdz 30%, vīzas cena pēc pieprasījuma. Tālr. 67220707. 
Pēc nepieciešamības Konsulārā nodaļā var pieprasīt uzradīt papildus dokumentus.

Uzdot jautajumu

Vienkārtējās tūrisma vīzas ielūgums līdz 30 dienam: (noformējama 2 d.dienās pēc iesniegšana PMLP) 50 EUR/pers.

 

  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Viesnīcas rezervācija (Ielūgums tiek noformēts uz konkrētiem datumiem. Viesnīcas rezervācijai jāatbilst ielūguma norādītajiem datumiem.);
  • Anketa.

 

Vienkārtējās komercvīzas ielūgums līdz 30 dienam: (noformējama 2 d.dienās pēc iesniegšana PMLP) 50 EUR/pers.

 

  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Ielūdzošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vizītes pamatojums, mērķis (motivēt konkrēti nepieciešamību ieceļot un uzturēties Latvijas Republikā!);
  • Kur dzīvos ielūdzamā persona (viesnīcas nosaukums vai konkrētās adrese).

 

Divkārtējās komercvīzas ielūgums līdz 90 dienam: (noformējama 2 d.dienās pēc iesniegšana PMLP) 80 EUR/pers.

 

  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Ielūdzējošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vēstules oriģināls (paraksts, zīmogs) ar lūgumu noformēt ielūgumu (piem. Baltkrievijas uzņēmums adrese Latvijas uzņēmumam - savam sadarbības partnerim);
  • Kur dzīvos ielūdzama persona (viesnīcas nosaukums vai konkrētās adrese).
 

Daudzkārtējās komercvīzas ielūgums: (noformējama no 5 d.dienās līdz 14 d.dienām pēc iesniegšana PMLP) 100 EUR/pers.

 

  • Sadarbības līgums (var būt kopija);
  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Ielūdzējošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vēstules (paraksts, zīmogs) ar lūgumu noformēt ielūgumu (piem. Baltkrievijas uzņēmums adrese Latvijas uzņēmumam - savam sadarbības partnerim).
  • Kur dzīvos ielūdzama persona (viesnīcas nosaukums vai konkrētās adrese).

 

Daudzkārtējās komercvīzas ielūgums ar darba atļauju: (noformējama no 5 d.dienās līdz 14 d.dienām pēc iesniegšana PMLP) 120 EUR/pers.

  • Sadarbības līgums (var būt kopija);
  • Nodarbinātības nozares kods – nozares kodu norādīt līdz otrajam līmenim atbilstoši NACE 2.red. saimniecisko darbību statistiskajai klasifikācijai.
  • Personas, kuru ielūdz pases kopija, lapa ar foto (dzīvesvietas adrese; dzimšanas vieta);
  • Personas, kuru ielūdz - profesijas nosaukums un profesijas kods atbilstoši Profesiju klasifikatoram un atļaujas (licences) kopija;
  • Personas, kuru ielūdz - izglītība (norādīt izglītības līmeni un iegūto specialitāti un apliecības kopija);
  • Ielūdzējošās kompānijas rekvizīti un paraksttiesigās personas dati (vārds, uzvārds, amats, kontakttālrunis);
  • Vēstules (paraksts, zīmogs) ar lūgumu noformēt ielūgumu. Darba izpildes vieta. Darba laiks -  stundas nedēļā. Darba samaksas apmērs mēnesī.  

 

Cenas:

  • 50 EUR/pers.  - vienkārtējā ielūguma noformēšana;
  • 80 EUR/pers. - divkārtējā ielūguma noformēšana
  • 100 EUR/pers. - daudzkārtējā ielūguma noformēšana bez darbas atļaujas;
  • 120 EUR/pers. - daudzkārtējā ielūguma noformēšana ar darba atļauju;
  • Aģentiem un grupām atlaide 20-30%.