Vīzas uz Baltkrieviju

Vīzas uz Baltkrieviju

Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem.

 

 

 Vīzas tips: 6 darb.dien. 2 darb.dien.
Privāta vīza uz Baltkrieviju vienkārtējā 36 EUR 61 EUR
Privāta vīza bērniem līdz 6 gadiem vienkārtējā 11 EUR 11 EUR
Tranzīta vīza vienkārtējā 21 EUR 46 EUR
Tranzīta vīza divkārtējā 25 EUR 51 EUR
Tranzīta vīza vairākkārtējā 46 EUR 71 EUR
Tranzīta vīza bērniem (līdz 6 gadiem) divkārtējā 11 EUR 11 EUR
Tranzīta vīza bērniem (līdz 6 gadiem) vairakkārtēja 11 EUR 11 EUR
Tūrisma vīza līdz 14 dienām vienkārtējā 47 EUR 68 EUR
Tūrisma vīza līdz 14 dienām (bērniem līdz 6 gadiem) vienkārtējā 17 EUR 17 EUR

Nepieciešamie dokumenti tūrisma, privātas un tranzītvīzas noformēšanai:

  • Pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 3 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā);
  • 1 fotogrāfija (krāsaina, izmērs 3.5x4.5, 80% jāaizņem sejai, ne vēcāka kā 6 mēn.) - var uztaisīt uz vietas mūsu birojā;
  • Bērniem: Dzimšanas Apliecības kopija un abu vecāku pases kopijas;
  • Dzīvesvietas adrese Baltkrievijā (obligāti);
  • Tranzītvīzai: galapunkta adrese;
  • apdrošināšana (var noformēt uz vietas).

Jūsu ērtībai Jūs varat lejupielādēt anketu un aizpildīt vīzas noformēšanai nepieciešamo informāciju priekšlaicīgianketa.

 

Arzemniekiem vīzas uz Baltkrieviju pēc pieprasījuma pa tālr. 67220707, tālr. 67220713.

Grupām no 10 cilvēkiem vīzas cena pēc pieprasījuma. Tālr. 67220707. 

Pēc nepieciešamības Konsulārā nodaļā var pieprasīt uzradīt papildus dokumentus.

Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem.

 

 

Vīzas tips 6 darb.dien. 2 darb.dien.
Grupas vīza uz Baltkrieviju vienkārtējā 17 EUR 41 EUR
Komercvīza līdz 30 dienām vienkārtēja 36 EUR 61 EUR
Komercvīza līdz 30 dienām divkārtēja 46 EUR 71 EUR
Komercvīza līdz 90 dienām divkārtējā 46 EUR 71 EUR
Komercvīza līdz 90 dienām vairakkārtēja 76 EUR 106 EUR
Komercvīza uz gadu (līdz 180 dienām) vairakkārtēja 181 EUR 196 EUR

Nepieciešamie dokumenti komercvīzas noformēšanai:

  • Oriģinālais Lūgums no Baltkrievijas partneriem.
  • Izraksts no Baltkrievijas uzņēmuma reģistra.
  • Sadarbības līguma kopija starp Latvijas un Baltkrievijas uzņemumiem.
  • Izziņa no darba vietas;
  • Pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 3 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā);
  • 1 fotogrāfija (krāsaina, izmērs 3.5x4.5, 80% jāaizņem sejai, ne vēcāka kā 6 mēn.) - var uztaisīt uz vietas mūsu birojā;
  • apdrošināšana (var noformēt uz vietas).

 

Arzemniekiem vīzas uz Baltkrieviju pēc pieprasījuma. 

При необходимости Консульский отдел может запросить дополнительные документы.

 

Atsauksmēm un ieteikumiem