Vīzas uz Baltkrieviju

Vīzas uz Baltkrieviju

Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem.

 

 

 Vīzas tips: 6 darb.dien. 2 darb.dien.
Privāta vīza uz Baltkrieviju vienkārtējā 35 EUR 60 EUR
Privāta vīza bērniem līdz 6 gadiem vienkārtējā 10 EUR 10 EUR
Tranzīta vīza vienkārtējā 20 EUR 45 EUR
Tranzīta vīza divkārtējā 24 EUR 50 EUR
Tranzīta vīza vairākkārtējā 45 EUR 70 EUR
Tranzīta vīza bērniem (līdz 6 gadiem) divkārtējā 10 EUR 10 EUR
Tranzīta vīza bērniem (līdz 6 gadiem) vairakkārtēja 10 EUR 10 EUR
Tūrisma vīza līdz 14 dienām vienkārtējā 46 EUR 67 EUR
Tūrisma vīza līdz 14 dienām (bērniem līdz 6 gadiem) vienkārtējā 16 EUR 16 EUR

Nepieciešamie dokumenti tūrisma, privātas un tranzītvīzas noformēšanai:

  • Pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 3 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā);
  • 1 fotogrāfija (krāsaina, izmērs 3.5x4.5, 80% jāaizņem sejai, ne vēcāka kā 6 mēn.) - var uztaisīt uz vietas mūsu birojā;
  • Bērniem: Dzimšanas Apliecības kopija un abu vecāku pases kopijas;
  • Dzīvesvietas adrese Baltkrievijā (obligāti);
  • Tranzītvīzai: galapunkta adrese;
  • apdrošināšana (var noformēt uz vietas).

Jūsu ērtībai Jūs varat lejupielādēt anketu un aizpildīt vīzas noformēšanai nepieciešamo informāciju priekšlaicīgianketa.

 

Arzemniekiem vīzas uz Baltkrieviju pēc pieprasījuma pa tālr. 67220707, tālr. 67220713.

Grupām no 10 cilvēkiem vīzas cena pēc pieprasījuma. Tālr. 67220707. 

Pēc nepieciešamības Konsulārā nodaļā var pieprasīt uzradīt papildus dokumentus.

Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem.

 

 

Vīzas tips 6 darb.dien. 2 darb.dien.
Grupas vīza uz Baltkrieviju vienkārtējā 16 EUR 40 EUR
Komercvīza līdz 30 dienām vienkārtēja 35 EUR 60 EUR
Komercvīza līdz 30 dienām divkārtēja 45 EUR 70 EUR
Komercvīza līdz 90 dienām divkārtējā 45 EUR 70 EUR
Komercvīza līdz 90 dienām vairakkārtēja 75 EUR 105EUR
Komercvīza uz gadu (līdz 180 dienām) vairakkārtēja 180 EUR 195 EUR

Nepieciešamie dokumenti komercvīzas noformēšanai:

  • Oriģinālais Lūgums no Baltkrievijas partneriem.
  • Izraksts no Baltkrievijas uzņēmuma reģistra.
  • Sadarbības līguma kopija starp Latvijas un Baltkrievijas uzņemumiem.
  • Izziņa no darba vietas;
  • Pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 3 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā);
  • 1 fotogrāfija (krāsaina, izmērs 3.5x4.5, 80% jāaizņem sejai, ne vēcāka kā 6 mēn.) - var uztaisīt uz vietas mūsu birojā;
  • apdrošināšana (var noformēt uz vietas).

 

Arzemniekiem vīzas uz Baltkrieviju pēc pieprasījuma. 

При необходимости Консульский отдел может запросить дополнительные документы.

 

Atsauksmēm un ieteikumiem